rpn4 header rpn3 Coach 1 rpn2 coach 3 rpn1

Advies

Onderzoek, Analyse & Uitkomst
Ondernemen is niet per definitie iets vanzelfsprekends. Iedere ondernemer loopt vroeg of laat tegen een probleem of zaak aan, waarbij de oplossing niet zomaar voorhanden is. U kunt op zoek gaan naar de oplossing en hierbij kunnen wij uw onderneming op een aantal terreinen van dienst zijn.

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een van uw afdelingen, door een onbekende reden, niet voldoende functioneert. In dergelijke situaties doen wij onderzoek naar de oorzaak, analyseren de kwestie om zo een toereikend advies te kunnen geven. Onder andere kunnen de verhoudingen op de werkvloer van belang zijn, maar ook de manier van leidinggeven kan een bepalende rol spelen.

Geeft u of geven uw managers wel op de juiste manier leiding? Zijn de prestaties van uw onderneming optimaal of zit er nog rek in? Vragen waarop niet zomaar het antwoord is te vinden. Wij helpen u bij het vinden van deze antwoorden en kunnen u adviseren in het juiste gebruik van diverse strategieën. Zo assisteren wij u bijvoorbeeld met het verbeteren van de manier van leidinggeven of het verhogen van de teamprestatie. Hierbij blijft het niet alleen bij de theorie, maar wij helpen u deze strategieën op de juiste manier in de praktijk te brengen.

Wellicht ondervindt u in uw organisatie problemen waar u op een gedegen manier onderzoek naar wilt laten doen. Wat is de probleemstelling, wat zijn mogelijke oorzaken, zijn de juiste procedures gevolgd en wat kan er aan het probleem worden gedaan? Vragen die wij vanuit onze expertise kunnen beantwoorden.

Wij hechten veel waarde aan het stellen van een goede diagnose. Wij verrichten ons werk op academisch niveau en hebben psychologische achtergronden. Wij zijn vertrouwd met het grondig analyseren en diagnosticeren van personen en organisaties. Een goede diagnose houdt in dat er advies wordt gegeven na zorgvuldig en gedegen onderzoek. Alleen dan kan de oorzaak en of aanleiding van de aanwezige problemen worden aangepakt. Deze werkwijze is voor ons een minimale voorwaarde om onze werkzaamheden naar onze kwaliteitseisen te kunnen verrichten.

Contact

De Jonge - Consultancy
44 R I-straat 2
4051 AR Ochten

T +31 0344 667042
E info@rpnederland.nl

Bel mij terug » Stel een vraag »