rpn4 header rpn3 Coach 1 rpn2 coach 3 rpn1

Wie zijn wij?

De persoon:

Dhr. drs. J.C. (Jacco) de Jonge studeerde psychologie aan de Universiteit Leiden. Hij is onder andere afgestudeerd op het gebied van organisatiekunde. Hij voorziet in trainingen, managementondersteuning, bedrijfsdiagnostiek, assessments, ondersteuning/bemiddeling bij conflicten en persoonlijke coaching en outplacement. De Jonge volgde de opleiding tot mediator op de erkende opleiding tot Psycholoog Mediator NIP bij het RINO instituut te Utrecht.

Voor diverse (grote) bedrijven is De Jonge sparringpartner voor de directie of levert hij diensten, zoals onderzoek en assessments. Benieuwd naar zijn referenties? Neem contact met hem op.

Historie:

In 2008 zijn we gestart onder de naam Rimar Solution B.V., aanvankelijk om beroepskeuze profielen op te stellen en individuele coaching te geven. Door de jaren heen zijn daar diverse activiteiten bijgekomen, zoals het ondersteunen bij veranderingen in organisaties (reorganisaties), aanbieden van assessments, sparringpartner zijn voor directies, samenstellen van profielschetsen voor bepaalde functies, hulp bij allerlei soorten en maten van conflicten, outplacementrajecten, maatwerktrainingen en individuele coaching van medewerkers. Diverse werkzaamheden hebben een directe link met de psychologie. Afhankelijk van de vraag of het probleem proberen wij, eventueel met behulp van onze partners, een oplossing te bieden. Vanaf januari 2016 is de naam De Jonge – Consultancy in gebruik genomen.

Contact

De Jonge - Consultancy
44 R I-straat 2
4051 AR Ochten

T +31 0344 667042
E info@rpnederland.nl

Bel mij terug » Stel een vraag »